VCA Trajecten

Onderstaand enkele kreten welke van belang zijn voor een VCA certificering. Vaak omdat de klant dat wil maar ook handig om structureel beleid te voeren op het gebied van arbeidsomstandigheden.

 

  • Handboeken
  • Opleiden
  • Certificeren
  • Onderhouden

 

Beter voor uw medewerkers, beter voor uw bedrijf. Immers bewustwording is stap 1 op weg naar betere arbeidsomstandigheden. Omdat dergelijke systemen nog wel eens dreigen onder te sneeuwen onder de dagelijkse bezigheden van de ondernemer is een stuk professionele hulp hierbij van groot belang. Enerzijds een bewaking, anderzijds een hulp om de zaken op het juiste spoor te houden.

 

De veiligheidskundige van Arbo Adviesburo van Kalsbeek kan u daarbij een grote dienst bewijzen. Dit geld voor alle aspecten binnen de VCA trajecten, bijvoorbeeld voor korte duur om het certificaat te behalen, maar ook voor langere termijn, zodat u uw certificaat zonder stress kunt behouden.

 

Een VCA certificaat is niet alleen goed om de kans op ongevallen te verminderen, het is ook een prachtig visitekaartje naar uw klanten, aspirant klanten en natuur naar i-SZW.

 

Opleiding VCA

Soms is het lastig om uw medewerkers bewuster te maken van veiligheid op de werkplek. De opleiding VCA basis kan u helpen om deze bewustwording te creƫren. Ook als u niet als bedrijf VCA gecertificeerd wil zijn kan de opleiding u helpen om de aantoonbaarheid van instructie (zoals door de wetgever is vereist) vorm te geven. Laat u eens informeren over de mogelijkheden.